måndag 11 april 2011

Glad och stolt vice ordförande i Medicine Studerandes Förbund!

I helgen hade MSF fullmäktige i Lund. Vilken succé det blev! Arrangemanget fick mycket beröm från många delegater. Jätteroligt för oss i Skåne förstås, som jobbat med detta i över ett år.

På söndagen valdes jag till vice ordförande i MSF. Det känns fantastiskt roligt och spännande. Jag är verkligen peppad på att sätta igång med arbetet med den nya förbundsstyrelsen (FS)! Till ordförande valdes Anders Lundberg (Stockholm), till andre vice ordförande valdes Lisa Fornwall (Uppsala), de övriga ledamöterna är: Maria Odraks (Göteborg), Robert Holmqvist (Linköping), Fredrik Altmark (Skåne), Ebba Lindqvist (Stockholm), Rebecka Karlheden (Umeå) och Henrik Linde (Uppsala).

Under fullmäktige visade det sig mycket tydligt att MSF är en bra organisation med engagerade medlemmar och duktiga lokalstyrelser som alla vill åt samma håll: läkarstudenters bästa. Det är oerhört inspirerande att vara med under en sådan härlig helg. Lund bjöd dessutom på solsken hela helgen och lördagskvällens fest på Hypoteket var storslagen.

Ikväll fick jag besök av Louise som kom med en bukett blommor för att gratulera. Så gulligt av henne.

Nu ska jag sova, det är en dag i morgon också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar